rampe i motori


Automatska rampa SUPRA
Od novog lidera u oblasti automatizacije, novi asortiman parking rampi: LIFE Vam predstavlja novi model SUPRA. U verziji sa motorom na 24 VDC, sa rukom do 5 m, ova porodica elektromehanickih aktuatatora nudi široku mogucnost izbora i inženjering, obracajuci pažnju na svaki detalj, da bi izrazila najnapredniji nivo kvaliteta, funkcionalnosti i estetike koji su danas dostupni.

Supra se zalaže za bolji kvalitet , pa cak i više pažnje posvecuje detaljima . To je razlog zašto je školjka od pocinkovane strukture dobila oklop od cvrste plastike otporne na udarce , inspirisana svetom automobila . LIFE pravi razliku i uvodi model Supra : ” diva ” na sceni automatizacije parking barijera . Moc i kontrola, odeveni sa istom elegancijom i u klasi najprestižnijih automobila na tržištu.

Sve funkcije parking rampe se mogu programirati po volji, u skladu sa specificnim potrebama i zahtevima . Kontrolni panel , savršeno integrisan i zašticen kucištem je lako dostupan i izuzetno intuitivan . Osim toga , postoje dve podrazumevane opcije programa vec postavljene, koje omogucavaju korišcenje sistema odmah posle instalacije.

DIGITAL LIFE TECHNOLOGY protokol i interfejs olakšavaju instaliranje fotocelija , transpondera , digitalnog selektora i drugih komandnih uredjaja . Nove komponente su odmah prepoznate , zahvaljujuci ” plug and play ” sistemu. Zato sistem može da se ažurira i proširi u bilo koje vreme . Samo tri koraka su neophodna za konfigurisanje instalacije : pametan instrument koji je uvek u stanju da odgovori na sve zahteve i potrebe korisnika. Jasno, jednostavno i intuitivno uputstvo za sklapanje i upotrebu pomaže i da se smanji vreme instalacije . Sa LIFE kvalitetom, dizajnom i i prilagodjenim uslugama , Vi cete dostici najviši nivo tehnickog zadovoljstva.
Dodir jednostavnosti
Sve funkcije parking rampe se mogu programirati po volji, u skladu sa specifičnim potrebama i zahtevima korisnika. Kontrolni panel savršeno integrisan i zaštićen je lako dostupan i veoma jednostavan za koriščenje. Osim toga dve podrazumevane opcije programa su već instalirane omogućavajući trenutnu upotrebu odmah nakon instalacije.

 

 
Max dužina rampe
 
m
SU4 24
5
Napajanje na struju
V
230/50Hz
Napajanje motora
V
24
Snaga
W
150
Obrtni momenat
Nm
150
Radna temperatura
ºC Min/Max
-20 +70
Stepen zaštite
IP
44
Naizmeničan rad
%
80
Vreme otvaranja
s
2-6Krilni motori

Automatizacija krilnih kapija
LIFE nudi nove mogućnosti u svetu automatizacije, čak i u oblasti motora za krilne kapije. Optimo spektar linearnih elektromehaničkih pogona nudi široku mogućnost izbora između 230V i 24V verzije, sa sporim ili brzim kretanjem. Sve to je u skladu sa visokim nivoom kvaliteta, funkcionalnosti i dizajna, kojima pomeramo standarde na tržištu. Otkrijte i Vi sve prednosti ovog i drugih proizvoda LIFE i otvorite novo poglavlje u „Kućnoj automatizaciji“.
Odlično pripremljen
Optimo motor za krilne kapije je već opremljen kablom za napajanje i kablom za signalizaciju, dužine od jefnog metra, da bi se električni priključci povezali jednostavnije i brže. Štaviše, motor dolazi sa unutrašnjim kablovskim sistemom, što olakšava održavanje. Nosači za montažu jesno, jednostavno i intuitivno i pomaže instalateru kroz faze njegovog rada. LIFE je dizajniran sve do detalja, uključujući i odličan izgled i čitav spektar prilagođenih usluga. 

 
 
230V 50Hz
OP3-UNI
OP3L
OP5-UNI
OP5L
 
24V
 
OP224
OP324
OP524
Max težina kapije
kg
800
800
900
900
400
800
900
Max dužina
m
3
3
3
3
2
3
5
Napajanje
V
230V a.c.
230V a.c.
230V a.c.
230V a.c.
24V d.c.
24V d.c.
24V d.c.
Snaga
W
210
220
210
220
60
80
80
Potisak
N
2000
2000
2000
2000
1500
1800
1800
Korisna dužina poluge
mm
300
300
450
450
360
300
450
Radana temperatura
ºC Min/Max
-20 +70
-20 +70
-20 +70
-20 +70
-20 +70
-20 +70
-20 +70
Stepen zaštite
IP
54
54
54
54
54
54
54
Naizmenični rad
%
35
30
35
30
80
80
80
Vreme otvaranja
s
19
30
28
45
15
19
28Motori za klizne kapije

Dimenzije pogonske jedinice :
Pogledaj ovde

Od novog protagoniste u oblasti automatizacije dolazi novi asortiman motora za klizne kapije : LIFE predstavlja ACER . U 230V i 24V verziji do 400 , 600 , 800 i 1200 kg , ovaj opseg elektromehaničkih aktuatora nudi široku mogućnost izbora , zajedno sa pažljivim dizajnom u svakom detalju , kako bi se isporucio najviši nivo kvaliteta , estetike i funkcionalnosti dostupan danas . Ako ste izabrali LIFE, znači da koračate svaki dan još jedan korak u pravcu ” kućne automatizacije ” : ulazak u svet sigurnosti , koristi i emocija.

ACER je inovativni koncept za klizne kapije, “obložen” savremenim materijalima i rešenjima i garantuje najbolje moguće performanse u pogledu trajanja i sigurnosti. Struktura je od aluminijuma velike gustine livenog pod visokim pritiskom , male težine , izuzetno otporna i u najtežim vremenskim uslovima. Otporno spoljašnje kućište štiti od lošeg vemena i elektronske i mehaničke komponente. Ovo poslednje je uzor tehničkih karakteristika : kućište motora je zaštićeno epoksidnim lakom. Proizvedena je ekstremno čvrsta mašina od specijalnih legura. Sve funkcije klizne kapije se mogu programirati po volji i sa maksimalnom jednostavnošću , u skladu sa potrebama korisnika . Kontrolni panel , direktno integrisan u zaštitno kućište komande centralne , lako je dostupan i posebno intuitivan u funkcionisanju . Štaviše , dve podrazumevane opcije programa su već instalirane , omogućavajući trenutnu upotrebu , odmah nakon instalacije motora za kliznu kapiju . Pored inovacija , sigurnost je jedan od osnovnih pojmova filozofije LIFE , razlog zbog koga su svi motori za klizne kapije modeli opremljeni enkoderom . Njegova funkcija je da kontroliše položaj i brzinu klizne kapije u svako doba i daje signal elektronskoj kontrolnoj jedinici, ako se pojavi bilo koja prepreka. Kontrolna jedinica odmah aktivira potrebne mere da se izbegne bilo kakav incident . Ako ovo nije dovoljno , tu su i dva ” granicna prekidaca ” koji daju dodatnu bezbednost .
Automatizacija kliznih kapija
Od novih dizajnera u oblasti automatizacije dolazi novi asortiman motora za klizne kapije : LIFE predstavlja Acer. u 230V i 24V verziji za kapije težine do 400, 600, 800 i 1200 kg, ova linija elektromehaničkih pogona nudi široku mogućnosti izbora, zajedno sa pažljivo dizajniranima svakim detaljim , kako bi se dostigao najviši nivo kvaliteta, estetike i funkcionalnosti dostupan danas. Ako ste izabrali LIFE, znači da svaki dan koračate još jedan korak u pravcu "kućne automatizacije". Uđite i Vi u svet pun sigurnosti, koristi i emocija.
Dodir Jednostavnosti
Sve funkcije klizne kapije se mogu programirati po volji i sa maksimalnom jednostavnosti, u skladu sa potrebama korisnika. Kontrolni panel, direkno integrisan u zaštitno kućište komande centrale, jako je dostupan i jako jednostavan za korišćenje. Štaviše, dve podrazumevane opcije programa su već instalirane, omogućavajući trenutnu upotrebu, odmah nakon instalacije motora za kliznu kapiju.